Даниъл Кормие за завръщането на Джон Джоунс: Защо да гледам назад?
Шампионът на UFC в лека тежка и тежка категория Даниъл Кормие (21-1 ММА) коментира новината, че Джон Джоунс (22-1 ММА) ще се завърне в клетката през тази година.“ Аз съм шампион на UFC в две теглови категоии. Имам шефове зад мен, и говоря за Джоунс само защото трябва да говоря за него. Вече оставих тази битка, спечелих втора титла. Сега този човек се връща след наказание. Ще видим.

Мисля, че хората са развълнувани, защото можем отново да се срещнем в октагона, но ми предстои битка с Леснар. Защо да гледам назад към Джоунс, след като имам планирана битка?

Разбира се, като боец, искам да се бия с него. Той ме победи два пъти, но вече имам двубой, защо да се връщам към това? Това е голяма битка, но ми предстои по- голяма – срещу Леснар.

Така стоят нещата. Що се отнася до USADA – нека повече не идват в къщата ми в шест сутринта. Какъв е смисълът? Те идваха в къщата ми вече 15 пъти. Достатъчно.

USADA, не идвайте при мен отново. Това не е необходимо, няма да дам положителна допинг-проба и няма да допусна никакви грешки. Няма да седя и да обещавам, че няма да продължавам да мамя отсега нататък.

С мен това няма да се случи. 70 пъти, откакто започнах да се боря в международни състезания, проверяван съм 70 пъти и никога не съм правил грешки. Това не е толкова трудно. И фактът, че аз трябва да стоя и да чакам да ми вземат проби отново, само показва колко сте смешни. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *