Даниъл Кормие е уверен, че ще се оттегли навреме

Шампиона на UFC в лека тежка категория Даниел Кормие е на върха на кариерата си, в навечерието на битката срещу Стипе Миочич и възможността да бъде шампион в две теглови категории, и да остави голямо наследство от победи, не може да засенчи дори неуспешното му съперничество с Джон Джоунс.

Въпреки доброто си физическо състояние в последните мачове, “ Диси “ е реалист и знае, че няма да остане в спорта още прекалено дълго време, както правят много други ММА бойци.

“ Чувствам, че след дванадесет месеца ще бъда също толкова добър, колкото и днес. Но в същото време не искам да се оттегля, след като съм допуснал куп безсмислени загуби, както това се случва с други момчета. Тъжно е да се види как любимите ви боксьори или бойци губят от съперници, които преди това не биха имали никакъв шанс срещу тях. Аз не искам да бъда човекът, който напуска октагона и се чуди дали все още съм достатъчно добър, за да си върша работата, „ каза Кормие.

Битката между Стипе Миочич и Даниъл Кормие ще оглави турнира UFC 226, който ще се проведе на 7 юли в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(49)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *