Даниъл Кормие: Стипе Миочич загуби от Стефан Струве, защо да не мога да го победя?

Шампиона на UFC в лека тежка категория Даниъл Кормие е сигурен, че има шанс да победи шампионът на UFC в тежка категория Стипе Миочич, в битката, която ще се проведе на 7 юли по време на турнира UFC 226 в Лас Вегас. „Диси“ цени уменията и бързината на противника, но не ги счита за непреодолима пречка.

“ Харесва ми тази бнитка, наистина много ми харесва. Знам, че много хора мислят, че съм луд, защото Стипе е най- добрият в историята на тежка категория на организацията. Разбира се, Стипе Миочич е страхотен и е много бърз за физиката си. Но все пак, това не означава, че той е по-бърз от мен.

Състезавайки се в тежка категория, постигнах успех за сметка на моята бързина. Харесвам Стипе, той е голям боец, голям шампион и голям човек, но не забравяйте, че той загуби от Стефан Струве. Ако този човек може да победи Миочич, тогава защо да не мога да направя същото? „ каза Кормие.

Даниъл Кормие няма да се отказва от колана в категория до 93 кг. в случай на победа над Стипе Миочич и планира да защити титлата си в тази теглова категория.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *