Даниъл Кормие: Предложиха ми сделка, която не бих могъл да откажа
Въпреки че шампионът на UFC в тежка категория Даниъл Кормие в момента лекува контузия и ще трябва да проведе сравнително кратък треноръвочен лагер за предстоящата си битка срещу Дерик Люис той призна, че е получил предложение на което не е могъл да устои.Кормие ще защитава титлата си срещу Люис на 3 ноември на турнира UFC 23О в Ню Йорк.

“ Не мислех, че ще участвам в тази карта, но сделката, която ми предложиха, беше прекалено добра. Честно казано, не можах да откажа. Особено когато битката ще е срещу някой като Дерик, който няма добро кардио. Трябва да започна битката във високо темпо и се надявам, че ще мога да му окажа натиск въпреки краткото време за подготовка.

Мисля, че имам още две битки, като имам предвид и тази. Може би фактът, че няма да имам луд дълъг лагер, в който да се измъчвам, ще ми е от полза, и ще реша да остана, но в момента планирам да проведем този мач, после още един през март и ще се пенсионирам.

Битката, която има най-голямо значение за мен е срещу Джон Джоунс, защото той ме победи на два пъти, но по отношение на финансите – това е битка срещу Брок Леснар. Мисля, че винаги ще избера битката, която има най-голямо значение, но съпругата ми може да има различно мнение по този въпрос.

При тези обстоятелства не бих приел реванш със Стипе Миочич, той е прекалено добър. Аз не казвам, че Дерик е лош, но Стипе може да ме победи по много начини. Той е добър в много аспекти, а Люис, мисля, може да ме победи само ако ме изпрати в нокаут.

Обикновено, ако противникът има един начин да ме победи, играя много добре. Така че, да, признавам, че решението ми да се бия на UFC 230, беше повлияно от името на противника, “ каза Кормие.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *