Даниъл Кормие: Не се страхувам от Стипе Миочич, защо да го правя?
След като Стипе Миочич беше нокаутиран от Даниъл Кормие той не спира да зове бившия си съперник да му даде реванш обещавайки, че начинът, по който завърши първата битка, никога няма да се повтори. Когато Кормие прие след кратко предизвестие да защитава титлата си на UFC в тежка категория срещу Дерик Люит на турнира UFC 230, Миочич още по-шумно започна да иска реванш.Онова, което Кормие може да каже е, че не страхува от Миочич и не избягва реванш.

“ Кълна се, че не се страхувам от Миочич. Защо да се страхувам от него? Точно сега от реванш със Стипе няма смисъл. Но ако е необходимо, тогава ще се бия с него. Първата ни битка не беше най-тежкият двубой в кариерата ми.

Това е лудост, че той казва, ‘Ти ме победи първият път, но няма да можеш да го направиш отново.’ Той не ме нарани. Миочич казва, че е печелил битката, но аз съм го намерил с чисти удари. Рундът беше равен, преди да го нокаутирам.

Оценявам факта, че сега той започна да шуми за реванш, защото ако го беше направил преди първата битка, бихме могли да спечелим малко пари. Първият ни мач не продаде много платени събития, защото не го популяризирахме. Очевидно скандалите продават по-добри битките. Може би сега той се опитва да предизвика интерес към реванша ни по този начин, „ каза Кормие.

https://www.reviewjournal.com/wp-content/uploads/2018/07/10797539_web1_MMA-UFC226_070718ev_044.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *