Даниъл Кормие: Не разбирам каква е целта на Мейуедър в ММА
Световният шампион на UFC в лека тежка категория Даниъл Кормиер няма представа защо Флойд Майуедър младши дори обмисля възможността да се състезава в MMA.

Легендарният боксьор Флойд Мейуедър официално потвърди, че започва подготовка в смесените бойни изкуства и в най- добрият случай очаква да проведе битка до края на годината.“ Аз просто не разбирам какъв в смисъла от всичко това и не разбирам крайната цел на Тайрън Удли в тази игра. Не разбирам защо Флойд иска да се бие в MMA, защо му е необходимо? Мейуедър е на 41 години и е най-великият боксьор на всички времена. Той е толкова богат, колкото мнозина дори не могат да си представят … Гледах видео на неговото имение в Лос Анджелис, в този клип той се разхожда из киносалон, какъвто не съм виждал в живота си.

Флойд има кутии с бонбони, и ходи по чорапи, защото килимът му е толкова хубав, че не иска да ходи по него дори и по пантофи. Защо този човек иска да излезе и да се бие в октагона? Той има всичко, което може да пожелае, има много пари. Толкова пари не можете да изхарчите до края на живота си. Това са пари, които ще останат за децата и внуците му, “
каза Кормие.

https://photo.boxingscene.com/uploads/floyd-mayweather%20(13)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. work75 март 29, 2018 1:38 pm  Отговор

    май глупав а ….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *