Даниъл Кормие: Искам да се бия с Джон Джоунс, това никога няма да се промени
Шампионът на UFC в лека тежка категория Даниъл Кормие заяви, че все още иска да се бие с Джон Джоунс, от когото загуби два пъти. Последната среща между двамата, беше обявена за невалидна, защото „Кокала“ даде положителна допинг- проба, следователно, между заклетите съперници остана недовършена работа и „Диси“ няма нищо против да я довърши преди пенсионирането си.“ Искам да се бия с Джон Джоунс, аз все още мисля, че мога да го победя. Очевидно е, че аз загубих два пъти. В последният двубой допуснах хай кик в главата, но това беше грандиозно шоу. Имам чувството, че ако се срещнем за трети път би било още по-добро. Желанието ми да се бия с Джон Джоунс никога няма да изчезне. Мисля, че вратите на нашата битка са затворени, но вие попитахте за това.

Възможно ли е? Не съм сигурен, но като боец ​​искам това. В живота, не винаги става онова, което искате. Ако обаче успеем да направим трета битка, ще бъде добра битка. Ако не, ще се бия с други съперници, както обикновено. Наскоро защитих колана в двубой срещу Волкан Йоздемир. Този боец беше следващият, така че се бих с него, „ каза Кормие.

На 7 юли на на турнира UFC 226 в Лас Вегас Даниъл Кормие ще се срещне със шампиона на UFC в тежка категория Стипе Миочич и ще има възможност да стане шампион в две теглови категории едновременно.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *