Даниъл Кормие: Джон Джоунс мами през целия си живот

Шампиона на UFC в лека тежка категория Даниъл Кормие ( 19 – 1 ММА ) ще проведе така дългоочакван реванш срещу Джон Джоунс ( 22 – 1 ММА ) на турнира UFC 214. Шампионът сподели какво мисли за своя “ враг “ .

“ Всички тези неща той направи публично – каза Кормие. – Ако той правеше всичко това за себе си, и това не влияеше върху хората, тогава не бих казал и една дума. Но поведението му, и неговите постъпки, до голяма степен, засегнаха собствената ми кариера. Много хора казват:

‘Ти никога нямаше да станеш шампион, ако Джоунс не беше направил тези неща. ‘ Може би. Може би той ще ме победи отново, но поне ще ние ще трябва да се бием, за да разберем това.

Но въпреки факта, че сега съм шампион хората не ме оценяват достойно, не ми дават необходимото уважение. Един човек дори ми каза: ‘ Даниъл, само ако знаеше колко трудно е да се бориш със зависимостите, никога не би казал това за Джоунс.’ И аз му отговорих: ‘ Е, аз не знам колко трудно е да се бориш с зависимостта към нещо, защото знам колко е опасно. Така че аз не се забърквам в тези неща. ‘ Вие не се раждате зависим. Вие правите съзнателен избор, и започвате да използвате такива неща „, – каза Кормие.

Кормие също така каза, че не вярва в изявленията на Джоунс за използването на хапчета за импотентност.

“ Сигурен съм, че този човек мами през целия си живот „, –
каза Даниъл.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *