Даниъл Дюбоа спря Том Литъл
Преди малко на 02 Арена в Лондон, Англия, 20-годишната британската надежда Даниъл Дюбоа (8-0, 8 КО) завоюва вакантната титлата на Англия в тежка категория (над 90,7 кг), след победа с технически нокаут в петия рунд над Том Литъл (10-6, 3 КО).

Дюбоа не си губи времето в проучване и започна да налага противника си с двете си ръце. Литъл поемаше добре ударите и не се опита да атакува, освен във втория рунд когато пласира ляво кроше в главата на Дюбоа.Дюбоа леко се измори в 3- тия рунд и започна да пести енергията си, а в началото на 4-тия рунд повали Литъл на платнището с ъперкът в черния дроб.

В петия рунд, Дюбоа започна здраво да налага съперника си и реферът реши да спре побоя. Литъл се опита да протестира, но решението беше правилно.
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Митко юни 24, 2018 1:47 pm  Отговор

    На тоя половината му нокаути са такива смешни. Прекратяват мачовете и съперниците после протестират. Хвърля на бързо няколко комбинации и съдията отчита нокаут. 😀 Има на кой да прилича… Снощи Тони Йока утрепа от бой Алън ама съдията си бъркаше във носа и се наслаждаваше докато във един момент не реши да отчете нокаут.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *