Даниъл Дюбоа: Убий или бъди убит, това е моя манталитет

Британската надежда в тежка категория Даниъл Дюбоа постигна пет поредни успеха, откакто стана професионалист, но най-впечатляващата победа постигна в последният си двубой. На 16 септември 20-годишният нокаутьор повали на два пъти Ай Джей Картър преди да го размаже за 44-и секунди в първия рунд. Не беше изненадващо, че страховития удар изпрати Картър в несвяст на платнището, а лондончанинът се нуждаеше от незабавна лекарска грижа,, докато Дюбоа се въздържа от празнуване.

“ Не се учудвайте, ако в предстоящия ми двубой направя същото, каквото направих последния път, защото аз тренирам много здраво. Случилото се е част от бокса, “ каза Дюбоа. “ Чувствах енергията на публиката и това ме стимулира. Това ме кара да се представям по-добре, както и цялата упорита работа свършена преди това.

Аз излизам на ринга да нокаутирам съперника си, без да губя време и, както казах, интересувам ме само този момент. Ако ми се открие възможност, ще се възползвам. “ Убий или бъди убит “ , това е моят манталитет. „

Даниъл Дюбоа ще проведе следващият си двубой на 9 декември на Copper Box Arena в Лондон. Негов съперник ще бъде бившият опонент на Антъни Джошуа Дориан Дарч.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/daniel-dubois_1.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(127)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *