Даниъл Дюбоа: Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са напълно различни боксьори
Младата британска надежда в тежка категория Даниъл Дюбоа сподели своето мнение за световния шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в същия теглови клас Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.Дюбоа е провел доста спарници с двама от най- добрите боксьори в дизивията, така че е отлично запознат с уменията им.

„Двамата са напълно различни боксьори ”, коментира Дюбоа.“- Не мога да кажа кой от тях е по-добър, докато не ги видя на ринга един срещу друг. Те имат различни стилове, различен подход. Ще бъде интересно да видим битката им. Джошуа се боксира, той е техничен боксьор. Струва ми се, че той все още се развива. Той има добра игра с крака, не впечатлява с някакви изключителни умения, но прави всичко достатъчно добре, за да създаде проблеми на всеки. И той е много едър.

Как бих подходил в битка срещу Тайсън Фюри? Докато не се бия с него, не бих могъл да кажа, но всъщност ще му окажа натиск, ще действам технично и ще го атакувам от различни ъгли. Ако някога трябва да се бия с Фюри, знам, че ще се подготвя по най-добрия начин и ще бъда готов за него,“ каза Дюбоя.

1 Коментар

  1. Митко януари 30, 2019 2:05 pm  Отговор

    Срещу Фюри подхода трябва да е преса и търсене на нокаут. Трудно някой би го надиграл предвид стила му и габаритите. Срещу Джошуа може да се търси надиграване.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *