Головкин: Проблемът не е в месото, а в отбора на Канело

Световният шампион на IBF, IBO, WBA и WBC в средна категория Генадий Головин, продължава подготовката за своя реванш срещу Саул “ Канело “ Алварес, но в същото време изпитва смесени емоции. Головкин не смята Канело за мръсен боксьор, който приема забранени стимуланти, но в същото време посочва дезорганизация в отбора на мексиканеца по въпроса за храненето на своята звезда.

“ Ако това се е случило заради месото, млякото или друга храна, тогава ще е нещо различно, Комисията ни каза, че Канело е дал положителна допинг – проба, което е много лошо, мисля, че това не е поради проблем с месото, това е нещо повече от проблем с месото, а проблем на екипа на Алварес. Ако те са професионалисти, те трябва да знаят с какво хранят своя боксьор.

Проблемът не е в месото. Канело сега изглежда отрицателно, мнозина започнаха да мислят негативно за него, но това е проблем на екипа му. Тази новина ме изпълни със смесени чувства. Мисля, че Канело е добър спортист, добър боксьор, който не се нуждае от допинг или или лекарства. За мен това е ужасно, както и за всички спортисти, които уважават чистия спорт, „ каза Головкин.

Атлетическата Комисия на щата Неавада все още не е взела решение относно положителната допинг – проба на Алварес, но голяма част от експертите и анализаторите вярват, че той ще бъде оправдан.

Реванша между Канело Алварес и Генади Головкин трябва да се проведе на 5 май на “ Т- Мобиле Арена “ в Лас Вегас, Невада.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/canelo-golovkin%20(21).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(90)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *