Гловър Тейшейра: Искам да се бия с Даниъл Кормие
Поставения под # 3 в ранглистата на UFC в лека тежка категория Гловър Тейшейра (27-6 ММА) разкри кой е бил най-неприятния момент в кариерата му и сподели шампионските си амбиции.“ За мен е най-трудно да говоря за битката с Фил Дейвис. Мога да обсъждам каквато и да е била друга битка, дори и срещу Антъни Джонсън, в която той ме нокаутира много бързо. Но не ми се иска да си спомням за битката с Фил Дейвис, защото имах ужасно, много ужасно сваляне на килограми преди нея. Всичко ме болеше, всяка връзка. Бях изтощен още в първия рунд. След това животът ми се промени. Промених подхода си към храненето, диетата и всичко останало, “ каза Тейшейра.

38-годишният бразилец не крие, че има надежда отново да се превърне в претендент за титлата на UFC:

“ Благодарен съм на Андерсън, че прие да излезе като замяна, но трябва да свърша работата си. Ще го нокаутирам. Не обичам да седя в социалните мрежи, така че трябва да се изявя по най- добрият начин, организирайки зрелищни битки, а не да отправям предизвикателства в инстрагам, както сега е модерно. Може би ще мога да предизвикам вниманието на Даниъл Кормие.

Бих искал да се бия с Диси. Той е страхотен боец. Щастлив съм за него. Той свърши изключителна работа в последната си битка. Кой знае, може би ще се срещнем в октагона. „

Гловър Тейшейра ще проведе следващата си битка тази събота на турнира UFC Fight Night 134 в Хамбург, Германия срещу Кори Андерсън.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *