Гилермо Ригондо: Необходима ми е убедителна победа над Васил Ломаченко

Световният шампион на WBA в категория петел Гилермо Ригондо поема огромен риск срещайки се с Васил Ломаченко, но твърди, че действията му са оправдани, тъй като няма достойни противници в неговата или съседната категория.

Въпреки скока с две теглови категории и реалният риск да загуби своята титла на WBA, кубинския боксьор се радва, че ще има интересен противник, който е готов да се бие с него.

“ Не споменавайте “ мъже “ , като Лео Санта Круз и Карл Фрамптън, които не искат да се бият с истински мъже. По- добре попитайте, кой иска да се бие с мен, защото аз съм готов да се бия с всеки. Ломаченко е добър и талантлив боксьор, който притежава световна титла. Това е отлична битка, която ще влезе в историята, а дори и в книгата на рекордите като битка между двама двойни олимпийски шампиони на професионалния ринг.

Не се притеснявам, че през последните години не съм бил активен. Проведохме един добър тренировъчен лагер, готов съм на 100% и ще го покажа на целия свят. Знам какво да правя в ринга и Ломаченко трябва да се тревожи от тази ситуация, а не аз. Не ме интересува съдийството, не ми пука за него. Знам какво да правя на ринга, знам, че трябва да победя убедително и отчетливо, “ – каза Ригондо.

Битката между Васил Ломаченко и Гилермо Ригондо ще се проведе в събота ( неделя бг. време ) в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, САЩ.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/guillermo-rigondeaux%20(3)_1.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(68)

Share

коментара




Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *