Гилермо Ригондо: Готов съм да се боксирам в три теглови категории

Световният шампион на WBA в категория супер петел (до 55.2 кг) Гилермо “ Чакала “ Ригондо ( 17 – 0, 11 КО ), заяви, че е готов да се боксира в рамките на три теглови категории, както и назована имената на евентуалните си съперници.

“ Бокса ми липсваше. Не съм се боксирал от почти една година, но ние не бързахме, изчаквахме подходящия момент. Искам да се боксирам три пъти в годината. Мисля, че трябва да преосмислим нещата, които се случват и да ми се организират битки по-често.

На 17 юни, аз трябва да бия с Мойсес Флорес, той е добър боксьор. Дисциплината е ключът към неговата победа. Що се отнася до следващия ми опонент, аз съм готов да се бия в тази дивизия, както и в категория петел и перо. Ние сме готови да посрещнем всеки противник, независимо дали това е Марес, Фрамптън, Санта Крус или Валдес “ – каза кубинеца.

Следващия си двубой Гилкермо Ригондо ще проведе на 17 юли в картата на предстоящия реванш между Андре Уорд и Сергей Ковальов, а негов съперник ще бъде задължителния претендент за неговата титла Мойсес Флорес ( 25 – 0, 17 КО ).

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво май 13, 2017 7:04 pm  Отговор

    Той е готов ама никой не иска да се бие с него

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *