В IBF ще преразгледат молбата на Matchroom да направят изключение за Джошуа – Кличко 2, очакват отговора на Пулев

От лагера на Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ) са изпратили молба до централата на IBF с надеждата той да запази световната си титла и да проведе реванш с Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ).

Очаква се, че IBF ще отнеме титлата на Джошуа, ако той не се изправи срещу задължителния претендент Кубрат Пулев ( 25 – 1, 13 КО ) незабавно, въпреки това от “ Matchroom Boxing “ са помолили Международната Боксова Федерация да разгледа всяко решение.

“ Миналия четвъртък ( 11 май ), в IBF постъпи молба от Matchroom от името на Антъни Джошуа “ , заяви президентът на IBF Дарил Пипълс за World Boxing News.

“ Очаквам от Зауерланд да отговорят от името на Пулев или днес, или най- късно утре сутрин. Съветът ще разгледа молбата по време на конвенцията си следващата седмица и ще определи какви действия ще предприеме IBF.

Както е известно, Зауерланд са в близки отношения с Хърн и Matchroom, а отстъпка от тяхна страна може би ще включва място в подгряващата карта за Пулев – с което той ще предостави възможност на Джошуа да запази всичките си титли непокътнати.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Ангел май 17, 2017 12:26 am  Отговор

    Това е тъпо – ще чака чак до другия Април месец за шанс… Пък и какво правим, ако Клинча бие??? Дано в последния възможен момент, какъвто се явява утрешния ден им дойде акула на швабите, ама едва ли :/

  2. Иво май 17, 2017 12:49 am  Отговор

    Зауерленд според мен разсъждава така Ся ако платя за организирането на Пулев Такам и той падне после няма да видя големия кеш я дай да си карам на сигурно… Еми жалко… Всички който искат Кобрата да стане шампион се надяват да вземат пояса на Джошуа и той да се бие за вакантен Зауерлен като беше тука и той говореше така после взе обърна палачинката

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *