Всички участници в сбиването след турнира UFC 229 ще участват в заседанието на NSAC
https://cdn.japantimes.2xx.jp/wp-content/uploads/2018/10/sp-ufc-a-20181013-870x582.jpg

Оказа се, че не само шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър могат да бъдат наказани заради учсстието си в сбиването след края на тяхната битка на турнира UFC 229.Действията на Дилън Данис, Зубайра Тухугов и Абубакар Нурмагомедов също са обект на внимание от страна на Атлетическа Комисия щата Невада (NSAC). И тримата, както и мениджърът Ризван Магомедов и Еседула Емиргаев, са изправени пред наказание на заседанието, което комисията ще проведе на 14 ноември. Това беше съобщено на официалният сайт на NSAC.

Зубайра Тухугов, Еседула Емиргаев и Абубакар Нурмагомедов прескочиха мрежата и се озоваха в клетката след края на основното събитие на UFC 229, след което станаха основни участници в масовото сбиване. В случай на наказние от страна на NSAC Зубайра Тухугов няма да може да участва в битки известно време под егидата на UFC. Останалите участници в конфликта, които не са обвързани от договор с промоушъна, просто няма да могат да участват в ММА турнири за определено време.

https://www.washingtonpost.com/resizer/z7mNti5cmqlx936b2h3c97Hmmrw=/480x0/arc-anglerfish-washpost-prod-washpost.s3.amazonaws.com/public/XANKUMWJ6YI6RHAPF75PNVBCVI.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *