Волкан Йоздемир е получил счупване на орбиталната кост срещу Кормие, както и стафилококова инфекция

https://i0.wp.com/www.fight-bg.com/wp-content/uploads/2017/11/volkan.jpg?resize=598%2C299

Бившият претендент за шампионския колан на UFC в лека тежка категория Волкан Йоздемир (15-2 ММА) говори за проблемите, с които се е сблъсъкал в последно време.

“ Мислех, че битката протича в моя полза. Мислех, че колкото повече удари нанеса, толкова повече мога да докажа своето превъзходство. Но тогава получих един удар в окото, той счупи орбиталната ми кост, а след това везните в битката наклониха в полза на Кормие. Той започна да напипва своя ритъм.

След битката се оказа, че съм имал стафилококова инфекция – мисля, че платнищата са били мръсни, когато се подготвях. Не знам колко често се измиват, но да, в три различни части на тялото имах стафилококи.


Не трябваше да тренирам две -три седмици почивка. Трябваше да работя бавно, стъпка по стъпка, и да се уверя, че всичко е чисто, така че не направих много през това време.

Това беше принудителна почивка и мисля, че ми беше от полза, защото иначе никога нямаше да си почина. И така трябваше да стоя далеч от публиката и да се концентрирам върху други неща.

Определено научих много от тази битка и сега знам какво трябва да подобря. Трябва да работя повече върху стратегията и смятам да го направя. Така че двубоят с Кормие беше един от онези, които са от полза за загублия, “
каза Йоздемир.

http://www.bloodandsweat.ru/wp-content/uploads/2018/03/5-18.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *