Волкан Йоздемир: Чувствам се благословен след предизвикателството на Даниъл Кормие




Сега изгряващата звезда на UFC Волкан Йоздемир е по-близо до битка за титлата в лека тежка категория, откогато и да е било. Това стана възможно, след като Даниъл Кормие призова феновете с молба да изберат следващия му противник, а мнозинството от тези, които участваха в това гласуване, гласуваха за швейцарския боец.



Йоздемир е невероятно ентусиазиран от тази новини и се чувства благословен, след като самият Даниъл Кормие го призова да се бие.

“ От дебюта си в UFC, мечтаех да се изкача в кратък срок до върха. Чувствам се благословен, защото самият шампион ме предизвика на битка “ , каза Йоздемир.

Макар да не е ясно кога може да се случи тази битка, след като всички официални лица все още не са коментирали тези „преговори“ между бойците, очевидно интересът към тази конфронтация ще бъде огромен. Преди една година никой не беше чувал за боец като Волкан Йоздемир, но благодарение на зашеметяващия си дебют в UFC, швейцареца през следващите месеци може да претендира за шампионската титла в лека тежка категория.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров







Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *