Волкан Йоздемир: Винаги съм иска да се бия с Маурисио Руа, израснах с неговите битки

Швейцарският боец ​​Волкан Йоздемир сподели очакванията от мача си срещу бившия шампион на UFC в лека тежка категория Маурисио Руа, който ще се проведе на 19 май в основното събитие на турнира UFC Fight Night 129 в Чили. Според Волкан, битката с “ Шогун “ има специално отношени за него, тъй като той е израснал с битките на легендарния бразилец.

“ Руа е участвал в истински войни и не се страхува от никого. Аз вярвам, че“ Шогун “ все още е опасен. Единственото боец, с когото винаги съм искал да се бия, това е Маурисио Руа, защото съм израснал с неговите битки. Между другото, това е първият път с мое участие в UFC, в което аз съм фаворит. Това е невероятно усещане, да съм фаворит в мач срещу легенда на смесените бойни изкуства.

Лично аз вярвам, че това е добър знак, това означава, че съм си осигурил място в лека тежка категория. Сега Руа е в серия от три победи, така че няма съмнение, че той представлява сериозна заплаха. Тази битка определено има значение за мен, защото в момента, “ Шогун “ е по-близо до шампионската битка, отколкото аз, “ – каза Йоздемир.

В последната си битка, която проведе на 20 януари на турнира UFC Fight Night 129 в Бостън, Волкан Йоздемир, загуби с техническо нокаут от шампиона в лека тежка категория Даниъл Кормие.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *