Владимир Кличко ще присъства край боксовия ринг на мача Антъни Джошуа – Ерик Молина

Бившият световен шампион на WBA, WBO, IBF, IBO в тежка категория Владимир Кличко ще посети срещата между Антъни Джошуа и Ерик Молина. За да направи това, украинеца специално ще пристигне на 10 декември в Манчестър, където британецът ще направи втора защита на своя шампионски пояс на IBF.

Припомняме, че срещата между Владимир Кличко и Антъни Джошуа може да се проведе през пролетта на един от стадионите във Великобритания. Световната Боксова Асоциация санкционира тази среща като шампионска – боксьорите ще могат да се бият за “ супер “ титлата на WBA. Но първо британец ще трябва да се справи с американския си съперник. В допълнение, Кличко и Джошуа ще бъдат в състояние да разиграя още една титла – тази на IBO.

wlad
11 Коментара

 1. Васил ноември 7, 2016 5:04 pm  Отговор

  КЛИЧКО Е МАШИНА,И МАКАР И ПО ТОЧКИ ЩЕ ПОБЕДИ ДЖОШУА!

 2. Иво ноември 7, 2016 5:20 pm  Отговор

  Според мен Кличко ще победи с нокаут.

 3. strelecaaa ноември 7, 2016 5:53 pm  Отговор

  Кличко така ще разиграе и увърти Джошуа, че същият няма да разбере как , без да иска, си е отпуснал дясната ръка и поел на 100℅ лявото кроше на Кличко. Е ,след това на повторенията,ще разбере 😁

 4. Altyna ноември 7, 2016 8:34 pm  Отговор

  Кличко беше машина,няма да може да издържи на темпото на Джошуа, как всички го виждате победител след последните му срещи,той от мача с Поветкин не е имал сериозен противник.Включвам и Кубрат защото излезе без никаква тактика и прегорял.
  Кличко взема парите яде бой и излиза в пенсия,когато се случи този мач,ако стане изобщо.

  • strelecaaa ноември 7, 2016 9:44 pm  Отговор

   Как няма да може да му издържи темпото ? Джошуа след 5-ти рунд забавя, а Кличко в колкото и мача да е стигал до 12 рунд, не съм забелязал признаци на значително изтощение. А и отделно,че няма да го чака много-много.

 5. ludmil ноември 7, 2016 10:08 pm  Отговор

  Всъщност донякъде съм съгласен донякъде не. Кличко има проблем с издръжливостта си, когато е атакуван и удрян. И срещу Питър, Сандърс, че дори и в мача с ДЖенингс той показа такава слабост. Но пък Джошуа дали ще може да окаже такъв натиск, че да спре Кличко. Все пак изброението преди това от съперници са се били по- опасни противници от Джошуа. Иначе аз лично очаквам Влад да нокаутира Джошуа.

  • Найденов ноември 8, 2016 12:06 am  Отговор

   И Влад и Джошуа еднакво много ги харесвам. В 12 тия рунд Клички срещу Фюри , Влад не ми изглеждаше да има проблем с кардиото … С Питър и Сандърс е играл преди 8-10 години.

 6. Митко ноември 7, 2016 11:13 pm  Отговор

  Клинча е издръжлив физически и го доказа срещу Фюри който според мен има най доброто кардио във тежката нищо, че физически изглежда като торба със лайна.

  • Найденов ноември 8, 2016 12:00 am  Отговор

   Кубрат Пулев има най – доброто кардио в дивизията. Иначе подкрепям ,че Т. Фюри изглежда ,като торба с лайна! Харесва ми това опредление !

   • Иво ноември 8, 2016 12:34 am  Отговор

    Кобрата имаше добро кардио но нещо се е занемарил срещу Чисора и той взе да издиша

 7. strelecaaa ноември 7, 2016 11:32 pm  Отговор

  Честно да ти кажа, аз от 2006/7-ма година не съм виждал Кличко да има проблеми в мачовете си. А от последните му години, в мачът му срещу Хей , който е много по подвижен от Джошуа ,също не показа признаци за слаба издържливост.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.