Владимир Кличко е сигурен, че може да победи Антъни Джошуа

Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ) може да победи Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ). Той ще вземе решение дали да проведе реванш преди края на месеца, това обяви мениджъра на боксьора Бернд Бьонте. “ Д-р Стоманен чук “ в момента е на почивка и ще направи съдбоносно решение за бъдещето си в рамките на няколко седмици.

“ Той беше изключително разочарован, докато седяхме в съблекалнята след мача. Сега се чувства по-добре. Владимир е на почивка със съпругата си и дъщеря си във Флорида. Необходимо е да се отпусне, и след това да вземе решение за реванша. Това ще се случи най-късно до началото на юни. Кличко или ще се съгласи на реванш или ще се оттегли, всичко зависи от него.

Владимир знае, че направи някои грешки, но той е сигурен, че може да победи Джошуа. Той беше на два или три удара от това да победи в шестия или седмия рунд. Той обсъжда въпросът за реванша с брат си и треньора си. Не можем да кажем, че той няма шанс да се бие отново, “ – каза Бьонте.

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
8 коментара

 1. strelecaaa май 11, 2017 10:12 am  Отговор

  Не мен ми се струва , че тая Хейдън нещо му съсипва психиката. Някак си е много разконцентриран откакто им се роди дете. Иначе всички видяхме класата му над Джошката.

  • Митко май 11, 2017 11:18 am  Отговор

   А какво ще кажеш за класата на Фюри над Клинча ? 😀

     • Xaxa май 11, 2017 4:06 pm 

      Влади напълни гащурките. Влезе му под кожата мангала

     • Митко май 11, 2017 4:35 pm 

      Факт е, че циганчето се подигра на Клинча и преди мача и по време на мача и след мача. Самият Кличко беше изпаднал във депресия след мача, защото 11 рунда не знаеше къде се намира и не пласираше удари… Последния рунд взе да се боксира вече, ама беше късно. Сега след мача със щангиста може да спи спокоен и доволен, защото се раздаде на макс.

   • Митко май 11, 2017 4:41 pm  Отговор

    Също така по онова време и жена му е приета във клиника за лечение на след родилна депресия и покрай нея и тия хранения на циганчето явно Клинча беше прегорял.

 2. Митко разбирачев май 11, 2017 12:30 pm  Отговор

  „Владимир Кличко е сигурен, че може да победи Антъни Джошуа, но не му се ще да опитва втори път“ :D:D:D – това е заглавието

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *