Владимир Кличко е пред завръщане в бокса

Уважаваният журналист от Би Би Си и БТ, Стив Бънс разкри шокиращата новина, че Владимир Кличко може да се върне в бокса, за да се изправи срещу „британски боксьор от тежка категория“ на 13 април на „Уембли“, като мнозина предполагат, че става дума за Дилиан Уайт.

Световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа има планиран двубой на 13 април на „Уембли“, но според Бънс, той може да преотстъпи събитието на Кличко, така че той да дебютира на американският ринг.
По- време на участието си в предаването на Би Би Си 5 Live Boxing Podcast Бънс каза:

„Все още ми се струва, че Джошуа ще проведе следващата си битка на 13 април в САЩ срещу Милър. Мисля, че битката му през април на „Уембли“ ще бъде пренасрочена или някакво друго голямо събитие ще се проведе на нейно място. Чувам най- различни слухове за една друга битка, която може да се проведе тогава.

Владимир Кличко има намерение да се върне. Той иска да се бие отново. Чух, че свързват името му с „голям британски боксьор“ от тежка категория. И той не е Фюри, нито Джошуа. Чувам, че именно това е битката, която можем да видим на 13 април.


Това би бил изключителен и ужасно забавен двубой, който би успокоил феновете, ако те планират да присъстват на Уембли,“ каза Бънс.

4 коментара

 1. Иво януари 11, 2019 12:43 pm  Отговор

  Кличко беше казал че ще се върне само за голям двубой съмнява ме това да е срещу Уайт…
  Ако е вярно пък Уайт трябва да се махне от Хърн щото само бави боя му с Джошуа

 2. Никола януари 11, 2019 3:43 pm  Отговор

  Ако Кличко наистина се върне, Уайт ще запише втора загуба, почти сигурно е и ще се отдалечи от двубой с Джошуа. А не вярвам Кличко да се завърне и да загуби двубоя си. Срещу Джошуа беше във върхова форма и имаше шансовете си, но загуби. Просто Уайт колкото и победи да натрупа срещу известни противници, не мисля, че може да надиграе Кличко въпреки възрастта на Владимир. Но това са слухове, не мисля, че Кличко ще се върне и не мисля, че Уайт ще иска да се бие с него.

 3. Пламен януари 11, 2019 3:59 pm  Отговор

  Не съм фен на Кличко, но той е легенда, откъде накъде ще се бие с Уайт? Те дори не бива да бъдат споменавани в едно изречение. Ще излезе, че за толкова се оценява, защото не е достатъчно добър да се справи с най-добрите. Той е умен мъж. Може да си уреди бой срещу всеки, ако пожелае да се върне.

 4. Васил януари 11, 2019 4:18 pm  Отговор

  Предстоят страхотни моменти за Heavyweight

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *