Владимир Кличко: Основната грешка при загубата ми от Антъни Джошуа бе в обсебеността ми
Бившият двукратен световен шампион в тежка категория Владимир Кличко разкри коя в била оснавната му грешка, която е допуснал при загубата му от Антъни Джошуа.

Кличко беше нокаутиран от Джошуа в 11- тия рунд през април 2-017 г.“ Научих много за себе си в този загубен двубой. Наистина бях обсебен да си върна коланите. Не успях да го направя, но спечелих, губейки тази битка. Спечелил съм много битки и титли, но никога не съм бил изправен пред факта зрителите и феновете да ме приемат като загубил. Беше страхотна вечер, феновете бяха доволни. Антъни и аз също. Не спечелих, беше добър урок за мен. Добър урок, за да науча, че грешката ми е била в обсебеността ми, „ каза Кличко.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

  1. ludmil ноември 8, 2018 6:31 am  Отговор

    Влад колкото и да се опитва сам да се убеди, нищо няма да изтрие факта, че беше победен от новак. Усик стана по- бързо световен шампион от Джошуа, но разликата между двмата в уменията е от земята до небето. Усик в полутежка категория е гений. Джошуа в тежка не. Просто е подходящото време и на подходящото място.

  2. N ноември 8, 2018 9:49 am  Отговор

    Джошуа е габаритен боксьор със средни умения , надви Кличко именно с габарита си , както преди това Кличко правеше 10години с другите. Усилвател е техничар ,но ще загуби от негъра заради килограмите

  3. Бандит ноември 8, 2018 7:44 pm  Отговор

    Какви са тези увъртания постоянно по въпроса ? Защо не го каже в прав текст -“ Джошуа ме нокаутира заслужено и смятам , че ако играем отново щесе случи пак. Затова не му дадох реванш“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *