Владимир Кличко: Ако бях продължил да се бия само за пари, тогава щях да заблуждавам себе си
Легендарният украински боксьор, бившият двукратен световен шампион в тежка категория Владимир Кличко разказа за причините накарали да вземе решение да се оттегли от бокса, и за пореден път заяви, че парите не са били за него определящ фактор, когато е излизал на ринга.

Както каза Владимир Кличко, след срещата с Джошуа, той е имал много причини да продължи кариерата си, съгласявайки се на реванш, но мотивацията му вече не е била на нужното ниво.

“ Имах план. Бях обсебен от победата в срещата с Джошуа, –
каза Владимир пред Bild. – Имах 1000 причини да се съглася на реванш, и толкова – да завърша кариерата си. Но в момента на вземане на решение част от мен беше умряла. Забелязах, че мотивацията ми не е на необходимото ниво. Дори евентуалните 20 милиона, които можех да изкарам от реванша с Джошуа, не биха могли да ме накарат да променя решението си. Ако бях продължил да се бия само за пари, щях да заблуждавам себе си. „Владимир също така призна, че заради травма е могъл да сложи край на кариерата си през 2009 г. “ В двубоя с Руслан Чагаев скъсах бицепса на лявата си ръка, а след това много бързо започнах да работя на пълни обороти, без да имам време да се възстановя. В резултат на това, трябваше да се подложа на операция отново, и лекарите казаха, че ако не съм по- внимателен, може да се получи рецидив на трамвата. “

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. ludmil август 13, 2017 12:11 pm  Отговор

    Не винаги парите са най- важни

  2. дакрола август 14, 2017 11:00 pm  Отговор

    Няма зоб както по времето когато се би с Пулев

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *