Витор Белфор предизвика Майкъл Биспинг на двубой, той отказа

Легендарният бразилски ветеран Витор Белфор открито обяви намерението си да проведе втори двубой с британеца Майкъл Биспинг на 17 март на турнира, който UFC ще организира в Лондон.

“ Тази сутрин се появи информация, че двубой между Бисинг и Белфор в Лондон е в процес на организиране. Попитах Биспинг дали това е вярно, но той отговори, че това на 100% не отговаря на истината. Той добави: ‘ Мразя Витор и не искам да бъда асоцииран с него ни най-малко, ‘ “ – написа в туитър известния журналист Ариел Хелвани.Няколко часа по-късно Белфор се обърна към Биспинг с призив да се бие:

“ Биспинг, спри да търсиш извинения! UFC ни предложи втори двубой и аз се съгласих. Нека да дадем на феновете по цял свят зрелищно шоу, а ние да завършим по- впечатляващ начин кариерите си.

Благодаря на UFC и Дейна Уайт за това, че намериха възможност да покрият моите разходите за тренировъчния лагер и че ми предложиха тази голяма битка. Обещавам на всички фенове, че на 17 март ще ме видите в октагона и там ще дам всичко от себе си, „
написа Белфор в инстрагам..

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *