Витор Белфор: Флойд Мейуедър няма шанс в ММА дори срещу 14 годишен боец


Бившият шампион на UFC в лека тежка и тежка категория Витор Белфор, се съмнява, че легендарният боксьор Флойд Мейуедър има шанс да победи ММА боец. „Феноменът“ дори не вярва, че „Кинтите“ може да победи 14-годишен младеж, който има достатъчно умения в смесените бойни изкуства.

“ Мисля, че Мейуедър дори не разполага с шанс срещу някой 14-15 годишен боец. Аз не мисля, че той има някакъв шанс в ММА. Той има много какво да учи по отношение на борбата и ритниците. Не мисля, че той ще се бие в октагона, освен ако това не бъде след промяна на правилата или чист бокс.

В своя свят Флойд Мейуедър е най- добрият, но когато в ход влязат краката или други елементи, той просто няма шанс. Той е непобеден шампион, нали? Можем да се бием с него по правилата на бокса. Ние сме в различни теглови категории, но аз мога да бъда с големи ръкавици, а той с малки, “ каза Белфор.

На 12 май на турнира UFC 224 в Рио де Жанейро Витор Белфор ще се сбогува със спорта с двубой срещу бившият му тренировъчен партньор Лиото Мачида.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *