Васил Ломаченко е готов да проведе реванш с Хорхе Линарес
Васил Ломиченко е готов да проведе реванш с Хорхе Линарес, но неговият промоутър Боб Аръм предупреди, че това може да се случи, но няма да е веднага.

Шампионският двубой между Ломаченко и Линарес определено беше равностоен и доста интересен, за да бъде проведе още един двубой. Боб Арyм планира неговия боксьор да се срещне с друг съперник на 25 август.Венецуелският боксьор ​​Хорхе Линарес (44-4, 27 KO), се превърна в първият боксьор в професионалния бокс, който е успял да повали Ломаченко (11-1, 9 KO) в нокдаун, след десен прав 31 секунди преди края на 6- тия рунд.

“ Хорхе Линарес е страхотен боксьор. ​​Ако трябва да се проведе реванш, тогава всичко ще зависи от промоутърите – Golden Boy и Teiken, моя приятел [Акихиро Хонда]. Аз съм сигурен, че до края на годината или в началото на следващата година, ще проведем такъв разговор, но сега е твърде рано да говорим за това. „

30-годишният Васил Ломаченко, който стана световен шампион в трета теглова категория, заяви, че няма нищо против да се бие отново с Линарес.

“ Ако промоутърите искат да обсъдят евентуален реванш и ако феновете го искат, защо не? Аз съм готов да го направя. „

https://fightnews.info/img/pages/39015_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *