Валентина Шевченко: Един истински майстор на бойните изкуства не трябва да губи уважение към противника, но Аманда Нунеш е лош човек

Миналата неделя в Лас Вегас, Невада беше обявен изключително интересния реванш между шампионката на UFC в категория петел бразилската “ Лъвица “ Аманда “ Нуневш ( 14 – 4 ММА ) и киргизстанката Валентина “ Куршума “ Шевченко ( 14 – 2 ММА ), който ще се проведе на 8 юли в “ Т- Mobile Arena “ в Лас Вегас, Невада на турнира UFC 213. По- време на традиционното заставане лице в лице между двете възникна сериозен конфликт след като Нунеш удари с дясната си ръка Шевченко. Шампионката твърди, че Шевченко е започнала първа кавгата.

“ Нунеш е добра и опасна състезателка. Аз я уважавам като спортистка, но не и като човек. Един добър човек, никога няма да се държи по този начин. Тя изглежда уплашена. Тя се страхува, много се страхува. Вътрешния страх я кара да действа по подобен начин. Но аз ще отговоря на всичко това с представянето си в битката.

Аз винаги се отнасям с уважение към съперничките си, но когато започнат да говорят мръсотии и след като Аманда се държи по такъв начин, аз губя всякакво уважение към този човек. Мисля, че един истински майстор на бойни изкуства никога не трябва да губи уважение към противника. Но специално Аманда просто не е добър човек, „ каза Валентина.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *