ВНИМАНИЕ!!! ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!

ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ!

БОЙНИЯ ПОРТАЛ БЕШЕ ЕДИН ОТ МАЛКОТО САЙТОВЕ,  КЪДЕТО ДОСКОРО ЦАРЕШЕ УВАЖЕНИЕ И СПОРТНО СЪПЕРНИЧЕСТВО В РАМКИТЕ НА ДОБРИЯ ТОН МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ НА БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ И ВСЕКИ СПОКОЙНО МОЖЕШЕ ДА ИЗРАЗИ  СВОЕТО МНЕНИЕ, НО В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ЗАЧЕСТИХА ПРИЗНАЦИТЕ НА НЕПРИСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ НА НЯКОИ ОТ ПОСЕТИЛИТЕ В САЙТА, КОЕТО ДОВЕДЕ ДО ДОСТА СКАНДАЛИ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ВСЕКИ ИМАЩ ЖЕЛАНИЕ ДА СПОДЕЛИ МНЕНИЕТО ВЕЧЕ ЖЕЛАЕ ДА ГО НАПРАВИ, ПРОСТО ЗА ДА НЕ БЪДЕ ВПОСЛЕДСТВИЕ НАПАДНАТ И ОБИДЕН.

ЗАТОВА ИСКАМЕ ДА ПРЕДУПРЕДИМ ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДОРИ НАЙ- МАЛКИЯ НАМЕК ЗА ОБИДА НА ДРУГ ПОСЕТИЛ НА САЙТА, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ НЕЗАБАВНО БЛОКИРАН И ДОСТЪПА МУ ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕН. МОЖЕМ ДА ВЗЕМЕМ И ПО- СЕРИОЗНИ МЕРКИ, НО ВСЕ ПАК СМЯТАМЕ, ЧЕ ВСЕКИ БИ ИСКАЛ ДА ИЗРАЗИ СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ С ДРУГИТЕ ФЕНОВЕ И ДА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕЛИГЕНТЕН ДЕБАТ.

ВЯРВАМЕ, ЧЕ ИМА ДОСТА ДРУГИ СПОРТНИ САЙТОВЕ В БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ОБИЖДАТЕ НА ВОЛЯ, НО БОЙНИЯ ПОРТАЛ НЯМА ДА ТОЛЕРИРА НЕПРИСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ. СПОРТА УЧИ НА УВАЖЕНИЕ, ЗАТОВА СЕ НАДЯВАМЕ ВСИЧКИ ПОСИТЕТЛИ НА СЕ ДЪРЖАТ ПОДОБАВЩО И ВЪЗПИТАНО.

ЖЕЛАЕМ ВИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ И ИЗКАРВАНЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ!!!6 Коментара

 1. ludmil декември 17, 2018 9:50 pm  Отговор

  Браво. Не съм влизал в спортала от сто години но и тук започна да заприлича на него

 2. strelecaaa декември 17, 2018 10:04 pm  Отговор

  Да, добре е да се вземат мерки, преди да се е напълнило с потребители от другите сайтове за спортни новини. Точно добрият тон и приятната атмосфера отлича Бойният портал от останалите подобни сайтове.
  Весели празници и на вас!

 3. Иво Николов декември 17, 2018 10:28 pm  Отговор

  Страхотно,най сетне провокаторите ще се съобразяват и няма да има конфронтации.Предлагам и под всеки коментар да има бутон за докладване за да се вземат по бързи мерки срещу нарушителите.

  • Митко декември 17, 2018 11:05 pm  Отговор

   Николов провокация и обида са различни неща и във случая след първото идва второто във повечето случаи. Ако примерно си фен на даден боксьор, а друг е на друг и пише негативни неща за “твоя човек“ със цел да те подразни това е едно, а да ти тегли майни е друго или да ти намекне за нещо със което да те унижи. Различни хора различни интереси, но е смешно да се защитават със зъби и нокти боксьори които даже и не познавате. Нито пари ще Ви дадат от хонорарите си, нито ще Ви поканят на техен мач сред трибуните.

 4. недко декември 18, 2018 7:36 am  Отговор

  всеки си има мнение и трябва да бъде уважавано и от другите…какво по хубаво от това да има дебати,нали за
  това е саита да споделиш мнение,аз от 4 години гледам бокс,но има момчета тука които го следат от доста години,и трябва да им се уважава мнението,макар че на моменти си имам мои виждания с които мога и да поспоря с тях,но с приятелски и добър тон..
  живи и здави на всички фенове на саита

 5. Бандит декември 18, 2018 9:38 pm  Отговор

  Подкрепям Портала
  Весели празници на всички

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.