Бърнард Хопкинс: След победата на Антъни Джошуа над Владимир Кличко бокса се намира в отлична форма

Бившият световен шампион в две теглови категории Бърнард Хопкинс смята, че победата на шампиона на WBA ( супер )/ IBF/IBO в тежка категория Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ) над Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ) бележи началото на нова ера в тежка категория.

“ Кога за последен път са се събирали 90 хиляди Фенове на стадион, за да гледат двубой в тежка категория? 90 хиляди, които не са дошли, за да ядат пуканки и хот дог, а да гледат бой. Те наблюдаваха смяната на караула и пробив в тежка категория. И вие не може да критикувате Кличко, защото той изигра един от най-добрите си двубой, които съм виждал от него в последните години. И когато Джошуа се озова на платнището, аз не мислех, че той ще стане. И повярвайте ми, Кличко ще каже същото, ако го попитате.

Сега, бокса не се намира в добра форма, той се намира в страхотна форма, тъй като главата най-накрая е прикрепена към тялото. Това се нарича тежка категория. Тази дивизия, винаги е очаровала, заради своята история, свързана с имената на Мохамед Али, Майк Тайсън, Джордж Форман, Ивендър Холифийлд, „ – каза Хопкинс.

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *