Бърмейн Стивърн усилено се готви, за да си върне колана на WBC от Дионтей Уайлдър
Бившият световен шампион в тежка категория Бърмейн Стивърн възнамерява да се реваншира за поражението от Дионтей Уайлдър и да си върне титлата на WBC. Първоначално канадеца трябваше да се бие с Доминик Бризийл, но след отстраняването на Луис Ортиз веднага прие предложението да замени съгрешилия кубинец.

Стивърн спечели шампионския колан през 2014 г., когато нокаутира Крис Ареола и сега работи усилено, за да си възвърне тази титла. Боксовата общност не приема тази битка сериозно, като я смята за скучна и безлична. Същото мнение изразиха представители на Showtime, които не искаха да излъчват двубоя Уайлдър – Стивърн и принудиха “ Бронзовият бомбардировач “ , да направи избор в полза на Луис Ортиз.В резултат на това отбора на Уайлдър се откупи с шестцифрена сума от Бърмейн Стивърн, но след положителната допинг – проба на кубинеца съдбата все пак събра тези боксьори на ринга. Между другото, Стивърн стана първият родом от Хаити, който стана световен шампион в тежка категория. Сега канадският боксьор е на 38 години и това със сигурност е последният му шанс да окачи желания колан на рамото си. Наистина Дионтей Уайлдър обещава наказателна акция, така че ще бъде интересно кой от тях блъфира преди двубоя, защото Стивърн каза, че първият път американеца е извадил късмет.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

3 коментара

  1. Гошо октомври 21, 2017 4:04 pm  Отговор

    Според мен Стивърн е в ужасна форма и се държи сякаш заслужава да е шампион като междувременно не е заслужил с нищо да се бие за титлата.

  2. Xaxa октомври 21, 2017 5:05 pm  Отговор

    За мен никога не е бил в добра форма😀

  3. Комара октомври 21, 2017 10:03 pm  Отговор

    Изглежда като пастир

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *