Бърмейн Стивърн с положителна допинг – проба

Канадския претендент Бърмейн Стивърн ( 25 – 2 – 1, 21 КО ) е дал положителна допинг – проба, но това няма да му попречи да се изправи срещу Александър Поветкин ( 30 – 1, 22 КО ) на 17 декември в спор за вакантната “ временна “ титла на WBC в Екатеринбург, Русия.

На 11 ноември VADA е информирала WBC, че пробата на Стивърн взета на 4 ноември е положителна за забраненото вещество диметиламиламин ( DMAA ). Самият боксьор е уведомил Световната Боксова Организация ( WBC ), че веществото е попаднало в неговия организъм посредством хранителни добавки, за чиито съставки той не е знаел. Преди Бърмейн не е имал проблем с допинга, затова WBC ще го глоби с $75 хиляди.

povetkin

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
8 Коментара

 1. Васил ноември 15, 2016 12:28 pm  Отговор

  Поветкин да не би да е имал предишни провинения,него не го глобиха а му разказаха играта то не беше разледвания ала бала

 2. ludmil ноември 15, 2016 12:34 pm  Отговор

  Това ако беше “ Бронзовата вагина “ целият свят щеше да разбаере, че по- голям измамник от Стивърн няма.:))))

  • Ивелин ноември 15, 2016 5:17 pm  Отговор

   Бронзовата вагина би Стивърн , надявам се Сашка да спечели и той срешу него. Много ще ми е забавно след срещата Уайлдър – Поветкин да чета коментарите.

  • Ивелин ноември 15, 2016 5:27 pm  Отговор

   Бронзовата вагина би Стивърн , и като погълне и Руския “бляд “, и ще ми е забавно какво ше напишеш.

 3. Митко ноември 15, 2016 1:00 pm  Отговор

  Тая съставка я имаше преди във най продавания фетбърнър oxyelite pro, но после FDA я забрани и пуснаха нова формула без тая съставка, тъй че Стивърн казва истината. Много хора които са искали да свалят тегло са я употребявали, а вече дали им е помогнала за повече сила и енергия във залата не знам….

 4. Митко ноември 15, 2016 1:09 pm  Отговор

  И я забраниха, заради странични ефекти. Повишавала кръвното и още не знам си какво. Имало 5 смъртни случая документирани от нея. Колко е вярно не знам, но преди години хората масово го пиеха уж да свалят тегло.

 5. Найденов ноември 15, 2016 1:22 pm  Отговор

  Вземал съм го това Окси (старата версия.). Продаваха го в някои магазини за хр. добавки , даже и след като го забраниха…Без да го излагат разбира се, а само ако си го поискаш и докато изчерпят партидата. Освен останалите гадни странични ефекти породени от Термогенен фетбърнар от това и звески не ти се яде… Забравяш да ядеш и все едно ,че нямаш нужда от ядене… Тоя човек Стивърн е доста мазен…,явно е търсил начин да свали излишното тегло..

 6. Иво ноември 15, 2016 2:28 pm  Отговор

  Само доказаха с това си действие че не мерят с еднакъв аршин.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.