Бърмейн Стивърн: Всички употребяват това, което приемам аз

Бившият световен шампион на WBC в тежка категория канадеца Бърмейн Стивърн ( 25 – 2 – 1, 21 КО ) в интервю BaylorIV TV обясни как се е случило, че в допинг – пробата му взета от него на 4 ноември е открито забраненото вещество диметиламиламин ( DMAA ).

“ Аз изпих една енергийна напитка преди втората си тренировка. Аз пия такива напитики през цялата си кариера. Такива или подобни напитки пият всички. Аз не познавам нито един спортист, който да не ги употребява. Те помагат на тялото за възстановяване след тежките тренировки. Те са същите като Red Bull и Monster Energy – изпийте тези напитки, направете си допинг тест, и във вас ще намерят същото нещо, което намериха в мен. Просто вземете и напишете в Гугъл, и ще разберете каква е тази измишльотина, която намериха в мен и тогава ще разберете, „- каза Стивърн.

Що се отнася до подготовката за мача си срещу Александър Поветкин, който ще се проведе на 17 декември Стивърн каза, че всичко върви перфектно, и че такива добри спаринг – сесии той не помни отдавна.

povetkin

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 Коментара

 1. ludmil ноември 16, 2016 7:35 am  Отговор

  Аз ще кажа за Стивърн същото, което той каза за Поветкин. През цялата си кариера той е употребявал допинг. Разбира се това се отнася за всички. включително и за “ най- честния “ Флойд Мейуедър. Просто е жалко колко шум се вдигна за ПОветкин и колко за Стивърн. И с кактв аршин мерят от WBC. Иначе на мен Стивърн ми е симпатичен, и се радвам, че този мач няма да бъде отментн. Все пак това е “ Руския витяз“ а не “ бронзовата вагина “ .

  • Васил ноември 16, 2016 10:35 am  Отговор

   prava si

  • Васил ноември 16, 2016 10:36 am  Отговор

   obarkah se v majki rod 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.