Бърмейн Стивърн : Владимир Кличко ще нокаутира Антъни Джошуа в рамките на шест рунда

Бившият световен шампион на WBC в тежка категория канадеца Бърмейн Стивърн ( 24 – 2 – 1, 21 КО ) е сигурен, че на младия британец Антъни Джошуа ( 17 – 0, 17 КО ) все още му е прекалено рано да мисли за двубой срещу украинския ветеран Владимир Кличко ( 64 – 4, 53 КО ).

“ Когато Кличко се би с Фюри, те едва се докосваха един друг. Кличко има проблем, когато се боксира с по- високи съперници, но само ако те се боксират с него, използвайки ръстта си. Джошуа също се боксира, но се бие като по- нисък боксьор от тежка категория, който постоянно се движи напред.

Мисля, че стилът на Джошуа е идеален за Владимир. Срещата им няма да продължи и шест рунда. Казват, че ерата на Кличко е приключила, но аз не съм съгласен с това. Аз не виждам как Джошуа може да спечели тази среща. Бих искал той да победи, но – уви. На мястото на Джошуа, аз не бих се съгласил на такъв двубой сега, „- каза Бърмейн Стивърн в интервю за BaylorIC TV.

joshua
3 Коментара

  1. ludmil октомври 29, 2016 10:20 pm  Отговор

    Съгласен съм с присъдата:)) Може и и по- рано да бъде нокаутира. Още му е рано да се бие с Влад:)) Нека първо да се справи с Молина:Л))

  2. Ангел октомври 29, 2016 10:53 pm  Отговор

    Мач с Молина е лишен от всякакъв смисъл!

  3. strelecaaa октомври 30, 2016 12:04 am  Отговор

    Стивърн за пореден път доказва с приказките си, че е умен боксьор . Съгласен съм с него.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.