Брайън Ортега обмисля преход в лека категория след битката с Макс Холоуей
https://fightnews.info/img/pages/35478_resize(602-602-4).jpg

Американският боец Брайън Ортега, който ще се бие с шампиона на UFC в категория перо Макс Холоуей през лятото, вече има сериозни планове за бъдещето. 27-годишният калифорниец обмисля преминаване в лека категория за голяма битка след като се бие за колана на 65, 8 кг“ Мисля за това. Имам нужда от наистина перфектен двубой, който мога да дам на феновете. Не просто един обикновен мач, а истинска война, нещо лудо, нещо повече, особено ако променя категорията. Определено мисля за това. плановете ми са – в случай на успех в битката с Макс Холоуей, обмислям преход в категория до 70, 1 кг заради някои интересни неща, „ каза Ортега.

Разбира се, в лека категория не им до Брайън Ортега. Като за начало организацията трябва да отнеме колана на Конър Макгрегър и да позволи на Тони Фъргюсън и Хабиб Нурмагомедов да се бият за него.

И едва тогава, когато той наистина отиде на мястото си и промоушъна се съсредоточи върху следващия претендент, амбициозният Брайън Ортега ще бъде в състояние да получи своята голяма битка.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *