Брайънт Дженингс, Агит Кабайел и Изу Угоно научиха имената на бъдещите си съперници

Бившият претендент за световната титла в тежка категория американеца Брайън Дженингс (22-2, 13 KO) ще се завърне на боксовия ринг на 29 април във Филаделфия.

Негов съперник ще бъде сънародника му Джоуи Давейко (19-4-4, 11 KO).

Битката ще бъде за Дженингс четвърта след завръщането му на ринга след загубите му от украинеца Владимир Кличко и кубинеца Луис Ортиз.

Германският боксьор от турски произход Агит Кабайел (17-0, 12 KO) ще излезе ринга на 21 април в Германия, за да защити европейската си титла в тежка категория за втори път. Негов съперник ще бъде сърбина Милан Ровчанин (19-1, 13 KOs).

В последната си битка Агит Кабайел победи Дерек Чисора, а Милан Ровчанин получи дисквалификация в битката срещу Александър Димитренко

Полския претендент в тежка категория Изу Угоно ( 17- 1, 14 КО ) ще се завърне на боксовия ринг в двубой срещу опасния камерунец Фред Каси (18-7-1, 10 КО). Тяхната битка ще се проведе на 25 май на PGE Narodnym !във Варшава, Полша.

Изу Угоно се би за последно през февруари миналата година, когато беше нокаутиран от Доминик Бризийл.

Фред Каси загуби пет от последните си шест срещи. Той се би за последно в Полша в края на миналата година, тогава записа поражение от Томаш Адамек.

Бившият претендент за световната титла в тежка категория, австралиецът Алекс Леапай (31-7-4, 25 KO) ще излезе на ринга на 7 април в Бризбейн, Австралия. Съперникът на Алекс ще бъде определен в най- близко време.

В последната си битка Леапай се срещна с Роджър Айзенрот и битката беше спряна поради аркада на Айзенройт в третия рунд – дуелът завърши с техническо равенство.

През 2014 г. Алекс Леапай се би за световна титла срещу украинеца Владимир Кличко и претърпя ранно поражение в петия рунд.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(104)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *