Боб Аръм критикува платеното събитие Канело-Головкин: Време е HBO да се оттегли от бокса

Изпълнителният директор на Top Rank Боб Аръм подложи на сериозна критика HBO заради телевизионното излъчване на боксовата гала-вечер, която се проведе в събота на „T-Mobile Arena“ в Лас Вегас, и бе оглавена от срещата между Канело Алварес и Генадий Головин.

Тъй като подгряващата карта, която бе излъчена по-системата плати, за да гледаш (PPV) завърши много бързо – хиляди зрители бяха принудени да чакат много време преди да се стигне до основната атракция в шоуто.

“ Според мен хората, които бяха отговорни за телевизионното излъчване трябва да бъдат бичувани. Те не разполагаха с достатъчно битки в подгряващата карта, а това беше най-голямата боксова гала вечер на годината! И всички трябваше да стоят около два часа и да чакат да започне основния двубой на вечерта. Какво, по- дяволите беше това? Трябва да разполагате с някой, който предварително да планира всичко.

Боксовата гала-вечер започна в 17 часа. Защо, по дяволите, в 17? Да, битките можеха да преминат пълната дистанция, което щеше да отнеме повече време, но шансовете за такова развитие не бяха големи. Имаше фаворити в битките, които имаха нокаутираща сила. Беше цяло чудо, че за три битки се изиграха девет рунда. Тези три битки биха могли да приключат в първия рунд. „

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/bob-arum_8.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(113)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *