Боб Аръм: Рьота Мурата ще намери място в ранглистата за най- добър боксьор, без значение от тегловата категория до края на 2018 г

Боб Аръм все още вярва, че Риота Мурата притежава талант да се превърне в един от най-добрите боксьори в света. 85-годишният Аръм смята, че Мурата е загубил несправедливо, когато съдиите присъдиха победа с разделено съдийско решение на Хасан Н’Дам на 20 май в Токио. Но според него, ако Мурата успее да се реваншира за поражението в предстоящата му битка срещу камерунеца тази сутрин в Токио, Аръм, който е ко- промутър на японеца, смята, че Олимпийския шампион от Лондон през 2012 г., ще се превърне в една от най- големите звезди в спорта.

“ Мурата притежава талант за да заблести в средна категория „
, каза Аръм. “ И мисля, че вероятно до края на следващата година той ще бъде признат за един от най-добрите боксьори, без значение от тегловата категория.

Не казвам, че той ще бъде номер едно, защото имам други боксьори като Васил Ломаченко и Терънс Кроуфорд. Но Мурата ще намери място в тази своеобразна ранглиста.

Всичко обаче ще зависи от умението на Мурата да заблести на боксовия ринг. И мисля, че веднъж щом го направи той ще бъде радушно приет от публиката и ще се превърне в голяма атракция в САЩ. „

Рьота Мурата и Хасан Н’Дам ще проведат реванш в Токио, Япония.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(35)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *