Боб Аръм: Победителя от мача Джоузеф Паркър – Анди Руиз младши, ще определи дългогодишния доминатор в тежка категория

Легендарния американски промоутър Боб Аъм заяви, че победителят в предстоящата среща за вакантната световна титла на WBO в тежка категория между новозеландеца Джоузеф Паркър (21-0, 18 КО) и мексиканеца Анди Руиз младши (29-0, 19 нокаута), най- вероятно ще доминира в дивизията с години. Припомняме, че двамата боксьори ще се изправят един срещу друг на 10 декември в Окланд ( Нова Зеландия ).

“ Много съм развълнуван от тази битка. Джоузеф Паркър вероятно е един от най- тежко удрящите боксьори в дивизията. А Анди Руиз, без съмнение, е с най- бързите ръце в тази категория, което го прави изключително опасен.

Паркър е страхотен удряч, затова той ще се опита да се противопостави на бързите удари на Руиз. Това ще бъде истински шампионски двубой в тежка категория между двама млади боксьори и аз наистина мисля, че победителя в този мач ще управлява дивизията.

Кличко вече е извън играта. Британците имат наистина впечатляващ боксьор в лицето на Антъни Джпшуа. Но аз вярвам, че тези двама младежи, Паркър и Руиз, именно те ще определят доминитатора в тежка категория, “ каза Боб Аръм.

parker

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 Коментара

  1. Митко ноември 10, 2016 3:10 pm  Отговор

    Паркър няма кой знае каква ударна мощ, но използва повече комбинации със които нокаутирва съперника. Пулев му трябва точно това за да компенсира ударната си мощ. Имаше шанс да нокаутира Чисора, но го изтърва със тия двойни удари и крачка назад.

  2. Митко разбирачев ноември 10, 2016 4:35 pm  Отговор

    именно те ще определят доминитатора в тежка категория, “ каза Боб Аръм. – мисията невъзможна

  3. Митко ноември 10, 2016 6:22 pm  Отговор

    Особено пък Анди със тия габарити него виждам срещу по габаритните момчета които използват ръста си като предимство, когато се боксират….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.