Боб Аръм: Не вярвам в съществуването на Ал Хеймън, той е измислен персонаж
Изпълнителния директор на Top Rank Боб Аръм е уверен, че битката между Терънс Крауфорд и Ерол Спенс може много бързо да се превърне в реалност, ако той успее да се срещне с Ал Хаймън.

В същото време обаче 86-годишният промоутър не вярва в провеждането на обединителната битка в полусредна категория, защото поставя под съмнение самото съществуване на Ал Хеймън като човек.Хеймън, който е считан за най- могъщият човек в съвременния бокс, е основател на Premier Boxing Champions.

“ Кой стои зад PBC? Хората казват „Ал Хаймън“. А аз казвам, че Ал Хаймон не съществува. Той е създаден от Сам Уотсън. Не вярвам в Ал Хеймън, не съм го виждал от три години. Виждали ли сте го? Съществува ли Ал Хеймън? Не. Струва ми се, че Сам Уотсън е дал тази роля на някакъв човек, който е отговорен за всички тези решения, а всъщност Хаймън не съществува.

В резултат на това всички обвинения лежат върху плещите на измислен характер. Вероятно журналистите интервюираха някой, когото смятат за Ал Хаймън. Но откъде знаят, че това наистина е Хаймън? Последният път, когато лично видях този човек, беше преди четири години, а аз съм в този бизнес на пълен работен ден, “ каза Аръм.

https://photo.boxingscene.com/uploads/arum-haymon_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. ludmil октомври 15, 2018 10:37 pm  Отговор

    Този тип се появи, когато Флойд подписа супердоговор с Шоутайм:))) Аз лично смятам, че това е роля дадена от Флойд на някой

  2. Ангел октомври 15, 2018 10:42 pm  Отговор

    Аръм поне го е виждал. Явно е един от хората броящи се на пръстите на едната ръка:)))

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *