Благой Иванов и „Циганина“ минаха през кантара
Вчера се проведе задължителния кантар преди предстоящия турнир UFC Fight Night 133 в Бойс, Айдахо, който ще бъде оглавен от срещата Жуниор Дош Сантош и Благой Иванов.Официален кантар пред публика нямаше. Всички бойци се вместиха в своите категории. „Циганина“ закова стрелките на 112.3 кг, докато Иванов се оказа малко по- тежъл 116.8

Тази среща ще бъде дебют в UFC за 31-годишният Иванов, който е в победна серия от пет срещи. Единственото си поражение в своята професионална кариера, той претърпя през 2014 г., губейки чрез задушаване от Александър Волков.

34-годишният Дош Сантош е бивш шампион на UFC в тежка категория. През май миналата година той получи още един шанс да си върне титлата, но беше нокаутиран в първия рунд от вече бившия шампион Стипе Миочич. Четири месеца по-късно бразилецът трябваше да се срещне с Франсис Нгану, но временно беше отстранен поради подозрение в нарушение на анти-допинговата политика на организацията. През април USADA определи наказанието му – шестмесечна дисквалификация, тъй като забраненото вещество се е съдържало в спортните добавки на боеца.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Митко юли 14, 2018 12:13 pm  Отговор

    Няма ръст Багата 178-180см е висок. Дебел си е за ръста и от там темпото и подвижността му се забавят. Няма големи шансове ако боя е от стойка, ще трябва да го обработва на земята. Той е на ясно със това, ама дали ще се получи те първа се очаква да разберем.

  2. Гошо юли 14, 2018 4:01 pm  Отговор

    Ако тръгне да го бори въздухът ще му свърши и Сантос ще го довърши. А и той е много труден да го съборяне и да го задържи там. Според мен трябва задължително да играе на къса дистанция, по възможност в мрежата и после да го бори. Обаче това зависи дали ще му стигне въздуха и в каква форма ще е Сантос.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *