Благой Иванов е готов да отправи послание към тежка категория
Независимо какво се случва в октагона, новобранецът в UFC Благой Иванов се е сблъсквал с много по- неприятни ситуации в живота от това, че някой ще се опита да го удари или да го изрита. И той го знае, което го прави не само талантлив, но и опасен боец от тежка категория.Как би могъл неговия съперник, бившият шампион в тежка категория Жуниор дош Сантош, да изплаши някой, който беше изправен пред смъртта, след като беше намушкан в клуб в родният си град София и живее втори живот?

Няма как.

И дори след като прекара близо три месеца в кома през 2012 г., когато тогава непобеденият Иванов напусна болницата като сянка на самия себе си, единствената мисъл в съзнанието му беше да възобнови обещаващата си кариера в ММА.

“ Когато излязох от болницата, първото нещо, което си помислих, беше, че ще се върна по-силен, „ каза Иванов пред UFC в навечерието на битката си срещу Дош Сантош на турнира UFC Fight Night 133.

Единствената загуба на Благой Иванов е от сегашния претендент в UFC Александър Волков през 2014 година. Иванов винаги е знаел, че в крайна сметка ще поправи своя път към голямата сцена.

“ Винаги съм знаел, че това време ще настъпи, „ каза той. “ Винаги съм гледал турнирите на UFC. Мисля, че най-добрите бойци от тежка категория са тук и съм щастлив ще се бия с най- добрите бойци в света. „

За този двубой Иванов проведе подготовката си в Xtreme Couture, заедно с актуалния най- добър боец, без значение от тегловата категория Даниъл Кормие и бившия шампион в тежка категория Кейн Веласкес.

“ За мен е добро преживяване да тренирам наравно с двама големи шампиони, „
каза Иванов. “ Вие се учите през цялото време. „

„Багата“ вярва, че победа над „Циганина“ ще бъде достатъчна, не само за да попадне в ранглистата, но и да се намеси в борбата за титлата.

“ Вярвам, че победата ще ме постави на върха, “ каза Иванов, който обещава, че феновете, които може и да не го познават сега, ще го опознаят в събота вечер.

“ Ще ме видят и ще видят един от най-добрите боеве в тежка категория. „

Никак не е зле за някой, за който се предполагаше, че няма да се възстанови. Иванов спечели най-голямата си битка, обаче, той не приема това за даденост.

“ Разбирате, че трябва да се радвате на малките неща случващи в живота ви. “

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *