Били Джо Сондърс: Хората познават Тайсън Фюри само от медиите, но те не го познават в действителност

Световният шампион на WBO в средна категория британеца Били Джо Сондърс ( 24 – 0, 12 КО ) заяви, че приятелят му бившия световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри ( 25 – 0, 18 КО ) в реалния живот е съвсем друг човек, а не е такъв, какъвто всички са свикнали да го виждат в медийното пространство.

“ Вие виждате само Тайсън от медиите. Но когато го опознаете лично, ако той, разбира се, позволи това, тогава ще го харесате повече от Джошуа. Наистина. Той е много по- приятен човек.

Тайсън е честен със себе си. Нямаше нито един ден, в който да не станем рано сутринта за джогинг по плажа. Беше му много трудно да пробяга дори две мили, но след това той лесно започна да тича по пет мили. Той изглежда все по- добре всеки ден. Надявам се, че скоро той ще обяви завръщането си, и ще го видим на ринга.

Тайсън е добър мой приятел, ние сме приятели от много години. По-рано, аз бях притеснен за него, но сега всичко е наред. Той се нуждае от повече време, за да се върне в своята оптимална физическа форма, но психически е здрав. Той даде нов тласък на нашия спорт, и аз не искам бокса да го загубя като шампион. Надявам се, че Тайсън ще се боксира на 8 юли. Надявам се, че той ще си върне лиценза. Той трябва да реши въпроса с Британската Антидопингова Агенция. Там нищо сериозно, просто трябва да отдели малко време. Той не е направил нищо лошо. Аз не знам защо върху него е насочено вниманието, „ – каза Сондърс.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 коментара

 1. ludmil май 17, 2017 1:06 pm  Отговор

  Никой не харесва хората, които казват открито това, което мислят, дори и да не е правилно или редно. Хората имат къса памет. Забравиха как обвиняваха Кличко, че си подбира съперниците и че прави мръсни номера на Пулев. когато не даде на екипа на Пулев да присъства на прескоференциоята. Или нашия дето викна някакъв да удари Чисора:)) Или Джошуа скромния, дето иска да стане милиардер. Не че има лошо в това де:) Преди мача всички казваха че Кличко и Джошуа са скромни, а после започнаха да се замерят с лайна:) Всичко е пародия:)

  • Гошо май 17, 2017 1:22 pm  Отговор

   Да, бих добавил и номерата на Уайлдър. Май досега от челните не са се отчели Ортиз и Паркър.

   • ludmil май 17, 2017 1:29 pm  Отговор

    Кинг Конг и Ортиз са джентълмени. Дори Чисора е сто процента мъжкар. Не е фалшив. Те ми напомнят на старата школа. Аз не искам да кажа, че Фюри е светец. дори спокойно мога да кажа, че не съм съгласен с голяма част от нещата, които казва, но всички забравиха за нещата, които правят другите лицемери. Тайсън не бил боксьор, че Уайлдър мелничаря какъв е, а Робокоп? Мда Уайлдър, дето тръгнал да бие Бризийл, ок бий го на улицата, но не пред семейството му с още 20 човека. И преди някой да каже нещо, нека да види как Уайлдър, брат му и някакъв друг кюмюр се нахвърлиха върху Тони Белю на Уембли, а какво ли остава когато Бризийл е бил в техния заден двор.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *