Били Джо Сондърс: Никой все още не е виждал най-доброто от мен
Бившият световен шампион в средна категория (до 72, 6 кг) Били Джо Сондърс твърди, че най- доброто от него тепърва предстои и се надява да получи възможност да го покаже през 2019 година.Миналата година Сондърс трябваше да защитава титлата си срещу Деметриъс Андраде, когато през октомври му беше отказан лиценз от Държавната Атлетическа Комисия на щата Масачузетс (MSAC), поради положителна допинг-проба при направен доброволен тест.

29-годишният британец се отказа от титлата си, за да оспори решението на MSAC, преди миналия месец да бъде възстановен и подставен под номер едно в ранглистат на WBO.

Сондърс сега иска да покаже стойността си, вярвайки, че е време да го направи, тъй като той навлиза в най-добрите си годин

„Когато станах професионалист, целта ми беше да стана милионер и да се оттегля от спорта на 31-годишна възраст. Основното ми предимство е моето движение. От 29 до 31, вие се намирате в абсолютния си прайм. Направих всичко правилно и разумно инвестирах парите си. Изкарвам повече пари от продажбата на недвижими имоти, отколкото от бокс, но без бокса, нямаше да имам пари, които да инвестирам. Постъпих правилно и разумно.

Ако исках да завърша кариерата си сега, бих се чувствал комфортно. Но никой все още не е виждал най-доброто от мен. Не мисля, че целият свят е срещу мен. Не съм толкова важен, но много хора ме критикуваха, когато се озовах в тази ситуация. Целта ми е да покажа максимума си на феновете тази година. Ако ме харесват, те ме харесват, ако не, не мога да го променя. Правя това за себе си и семейството си,“ – каза Сондърс.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *