Били Джо Сондърс: Крис Юбанк младши никога няма да стане боксьор от световна класа

Световният шампион на WBO в средна категория Били Джо Сондърс, е уверен, че Крис Юбанк младши никога няма да стане боксьор от световна класа, а победата на Джордж Гроувс е потвърждение за това.

През 2014 г. Сондърс победи Юбанк младши с разделено съдийско решение и оттогава той не вижда напредък в неговия сънародник, който обещава много неща, но не потвърждава това с уменията си на ринга.

“ На това ниво не можете да бъдете непочтителен и арогантен. Ако си мислете, че може да сте невежа и да участвате в двубой от такъв калибър без треньор и без подходящите инструкции, тогава ще загубите десет пъти от десет. Крис Юбанк младши никога няма да стане боксьор ​​от световна класа. Винаги съм казвал това. Аз го победих, след като проведох шестседмичен тренировъчен лагер и показвах малко движение по време на битката.

Всичко, което направих беше да използвам краката си и да го надиграя. Говорих с Джордж Гроув предишния ден. Казах му, да използва краката си и джеба си. Той каза, че ще направи точно това. Знаех, че ако Гроувс се представи на половвина толкова добре колкото в двубоя срещу Карл Фроч, той ще победи. Аз също така спечелих малко пари от това, “
– каза Сондърс.

Миналата събота Джордж Гроувс победи Крис Юбанк младши с единодушно съдийско решение и се класира за финала на турнира Световни Боксови Суперсерии.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/eubank-abraham%20(4)_2.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(98)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *