Бен Хендерсън иска да завърши кариерата си през следващата година

ben

Бившият шампион на UFC Бен Хендерсън (24-6 ММА) се надява да приключи с ММА в Христовата възраст, за което той разполага с уважителни причини.

“ Това ще стане. Нека все пак да видим какво ще се случи, но аз така или иначе искам да се откажа докато все още съм млад, за да мога да общувам и да се радвам на внуците си. Другата причина е, че искам да служа в армията.

Смятам, че ние сме загубили чувството си да служим. Аз искрено вярвам, че ние сме го загубили- нашето общество, нашата страна, нещо се е случило с нас. Ние възхваляваме разни идиоти, които прекарват цялото си време в социалните мрежи, и когато аз отглеждам децата си, искам да им покажа, че е важно да направите нещо наистина добро за страната си. Да бъдете добър човек.

Така че аз искам да направи нещо за моята страна, и след това да кажа на децата си: „. Хей, вижте какво направих. „

В армията, аз ще правя всичко. Ако трябва да мия прозорци, в името на моята страна, аз ще го правя, няма проблем. Би било скучно и гадно, но аз съм скромен човек. Ако нещо се случи и аз трябва да отида на фронта, това няма да бъде добре, но ще го направя.

Това е нещо лично, и аз от много години искам да служа в армията. Надявам се, че няма да съм твърде стар, за да го направя “ , – каза Хендерсън.

ben

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.