Белю към Усик: Аз съм „А“ страна, плащам ти хонорара
Тони Белю се е ядосал, след като е прочел много интервюта на абсолютния световен шампион в полутежка категория Александър Усик, в които той се определя като „А“ страна в предстоящия двубой.

Усик ще защитава титлите си срещу Белю тази вечер в Манчестър.“ Прочетох няколко изказвания на Усик, в които казва, че е „А“ страна. Виж, приятел, последното което можеш да се наречеш, е „А“ страна. Получаваш гарантиран хонорар, аз ти го плащам. Това са много пари, които ще вземеш благодарение на мен. Единствената причина, поради която поисках да изляза първи на ринга и да се позиционирам на плаката е, защото смятам, че Усик е шампион и едно от лицата на бокса. Той е човекът, затова отстъпих.

Но повярвайте ми, не бях задължен да правя това. Можех да направя онова, което Дейвид Хей направи преди първата ни битка. Но реших да не постъпвам по този начин, защото Усик е изключителен боксьор ​​и най-сериозният тест в моята кариера. Единственото нещо, което избрах, беше ъгъла. Това беше единственото ми желание – синия ъгъл, „ каза Белю.

https://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew%20(35).jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров