Белю: Ще приключа кариерата на Дейвид Хей
След знаменития двубой между Тони Белю и Дейвид Хей в началото на годината, двамата непримирими врагове ще се срещнат отново на ринга в реванш, който ще се проведе на 17 декември на 02 Арена в Лондон, Англия.

След свирепа организация на двубоя, Хей и Белю се срещнаха в Лондон през март тази година и предложиха експлозивна среща, която изправи феновете на ръба на местата им.И двамата боксьори спретнаха вълнуващ 11 рундов трилър. Хей се би смело въпреки че скъса ахилесово сухожилие в шестия рунд, но Белю спечели, след като от ъгъла на Хей най- накрая развяха бялата кърпа.

“ Аз ще подходя към реванша по същия начин, както за първата битка: всичко или нищо. На 17 декември ще спечеля и ще сложа край на кариерата на Дейвид Хей. Ново поражение от мен ще спусне завесата на Хеймейкъра, – обеща Белю. – Нищо лично – просто бизнес. Това е просто поредната битка. Хей знае как премина първата битка. След пет рунда резултатът беше 3-2 в моя полза, и това въпреки факта, че винаги стартирам бавно. Той е опасен в началото, но бързо се уморява и не става все по-силен с течение на времето. Независимо от това, битката все още е много опасна, но аз я очаквам с нетърпение. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *