Бейбут Шуменов: Аз ще нокаутирам Юниер Дортикос

Световния “ редовен “ шампион на WBA в полутежка категория ( до 90, 7 кг ) казахстанеца Бейбут Шуменов ( 17 – 2, 11 КО ) коментира предстоящия си двубой срещу кубинеца Юниер Дортикос ( 21 – 0, 20 КО ).

“ Дортикос казва много лоши неща за мен, но аз реагирам на това спокойно. Аз знам, че всичко е бизнес. Той ще разбере кой съм аз, когато се срещнем на боксовия ринг, където той ще бъде нокаутиран преди дванадесетия рунд – каза Шуменов. – Искам да се бия по-често: няма значение с кого и къде. Тази година имах само една среща, но се надявам да излизам на ринга по- често. Моята цел е три или четири мача в годината с най- добрите в полутежка категория „.

Припомняме, че страните обмислят варианти за мач през февруари: 4 Февруари, Лас Вегас или Хюстън, или на 11 февруари в Маями.

Yunier Dorticos v Youri Kalenga - Weigh-in

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво ноември 16, 2016 9:51 pm  Отговор

    Тоя пък кога стана нокаутьор че и взе да ги нокаутира хахаха ще се прави и той на Малик Скот ще кражи по въжетата с една идея повече пуснати удари… Но за разлика от Ортиз Доктор КО има бързи крака и ще го стигне и ще го нокаутира

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.